Nespresso APARAT ZA KAFU VERTUO NEXT Mat Crni (GCV1-EUMBNE-S)

MP cena: 23.321,00  RSD Ušteda: 2.331,00  RSD
20.990,00  RSD *Za gotovinsko plaćanje i online kupovinu
Prodaja na rate bez kamate Rata: 971,71  RSD
 • Kreditne kartice banke Intesa na 24 rate bez kamate (Visa, Master Card)

*Za više informacija o načinima plaćanja, saznajte ovde.

Gde je na stanju?
Dostupnost
 • TC Big - Novi Sad Nije na stanju
 • Boulevard - Novi Sad Nije na stanju
 • K-Distrikt - Beograd Na stanju
 • LG Concept Store - Beograd Nije na stanju
 • Liman - Novi Sad Na stanju
 • Web - Novi Sad Nije na stanju
 • Premium Concept Store - NS Nije na stanju
 • TC Ušće - Beograd Nije na stanju
Obaveštenje Proizvod je dostupan samo u maloprodajnim objektima i ne može se kupiti putem interneta.
Proizvod je dostupan za porudžbinu.
SKU
942653

 

 

Uživajte u sledećoj šoljici kafe uz Vertuo Next aparat. Vertuo Next donosi izbor različitih stilova Nespresso kafe. Izaberite svoju omiljenu dužinu od pet različitih veličina šoljica, od Espresso do Carafe. Aparat čita bar-kod integrisan u svaku kapsulu i rotacijom iz kapsule oslobađa skrivena blaga i karakteristične arome svakog blend-a.

Sa svojim hromiranim detaljima i velikim izborom boja Vertuo Next će se sigurno uklopiti u Vaš stil.

I kako bismo zaštitili planetu, napravljen je od 50% reciklirane plastike za održivu budućnost.

Neka iskustvo uživanja u kafi pređe na sledeći, viši nivo.

 

Uživajte u sledećoj šoljici kafe sa Vertuo Next aparatom. Vertuo Next uvek teži boljem. Ako vam se ovog jutra pije velika šolja kafe, kratki Espresso posle ručka i Gran Lungo popodne, Vertuo Next je pravi aparat za vas. Da bi ispunio svaku vašu želju, on pruža čitav niz stilova kafe sa pet različitih veličina šoljica, pripremljenih pritiskom na dugme. Vertuo Next nudi poznato iskustvo Nespresso kafe, sa novim sistemom za pripremu: Centrifusion tehnologijom. Ona omogućava aparatu da pročita bar-kod integrisan u svaku kapsulu. Rotacijom kapsule oslobađaju se skrivena blaga svake od njih i karakteristične arome svake mešavine. Kreirali smo ga u mnogo boja da bi pratio vaš stil. Sa svojim hromiranim detaljima, Vertuo Next će se uklopiti u svaku kuhinju. I kako bismo zaštitili planetu, napravljen je od 50% reciklirane plastike za održivu budućnost.

Neka iskustvo uživanja u kafi pređe na sledeći, viši nivo.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pet dužina kafe- šoljica po Vašoj meri

 Aparat elegantnog dizajna i 5 dužina kafe na dohvat ruke. Od izdašnog Carafe (535 ml), do Mug kafe (230 ml), ili izbalansiranog Gran Lunga (150 ml).
 I naravno, možete odabrati intenzivan espresso (40 ml)  ili dupli espresso (80 ml). Kafe su spakovane u kapsule i tacno izdozirane za jednu šoljicu i svežu pripremu.

 

 

 

 

 

 

 

Centrifusion™ tehnologija

Koristeći Nespresso patentiranu Centrifusion™ tehnologiju, Vertuo Next aparat za kafu oslobađa mnoštvo ukusa i aroma iz svake mešavine. Rotiranjem mlevene kafe u Vertuo kapsuli, čak do 4000 puta u minuti dobijamo kafu neodoljive kreme koja stiže pravo u  šoljicu, pružajući Vam iskustvo profesionalno pripremljene kafe svaki put.

 
 
 

 

 

 

 

Precizno određeni parametri za svaku mešavinu

Priprema kafe sa Vertuo Next aparatom sada takođe znači kafu baš po Vašoj meri. Nespresso pametni sistem za ekstrakciju* prepoznaje vašu odabranu Vertuo kapsulu kafe po barkodu na svom obodu i u skladu sa tim prilagođava parametre pripreme da bi se u potpunosti otkrilo blago koje se nalazi u svakoj kapsuli kafe. Nema potrebe da menjate podešavanja. Jednostavno pritisnite jedno dugme i uživajte u svakoj pripremljenoj šoljici. (*Proizvod laserske klase 1).

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

Samo jednim pritiskom na dugme

Jedno jedino dugme vodi Vas u svet pun mogućnosti pripreme kafe uz Nespresso Vertuo Next aparat. Prepustite se izdašnim Mug kafama ili uživajte u uzbudljivim espresso kafama. Svaka Vertuo kapsula koja se može reciklirati se automatski izbacuje nakon otvaranja glave aparata. Držač za šoljicu  se može podesiti na tri  različita položaja, ili se može potpuno skloniti.

 

 

 

 

 

 

 

 

Vrhunski kvalitet kafe

Nespresso sledi veoma stroge standarde u izboru kafe. Mi kreiramo hermetički zatvorene aluminijumske kapsule koje se mogu reciklirati kao optimalan način da se zadrži svežina kafe i pruži izuzetan ukus. Kao rezultat, u Vertuo liniji, nudimo širok asortiman mešavina i autentične espresso kafe koje će zadovoljiti svaki ukus u bilo kom trenutku tokom dana.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ulaganje u visokokvalitetnu proizvodnju

2003. godine, u partnerstvu sa The Rainforest Alliance, uspostavili smo AAA Sustainable Quality™ Program. Cilj ovog programa je da obezbedi zrna kafe vrhunskog kvaliteta, istovremeno štiteći životnu sredinu, poboljšavajući život farmera i podržavajući njihove zajednice.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Doprinos globalnim akcijama koje se tiču klimatskih promena

Od 2009. smanjili smo ugljenični otisak svake Nespresso šoljice za preko 20% i želimo da ga dodatno smanjimo.

 

 

 

 

 

 

Snaga aparata: 1500 W
Energetski razred: A+
Automatsko isključivanje: Nakon 2 minute
Vreme zagrijavanja: 30 sekundi
Kapacitet spremnika za vodu: 1,1 L
Dužina naponskog kabla: 75 cm
Kapacitet posude za kapsule: 10 Espresso kapsula (male) / 6 Mug kapsula (velike)
Dimenzije aparata (DxŠxV): 142 x 429 x 314 mm
Težina aparata: 4,0 kg
 
 • Uvoznik: SF1 COFFEE D.O.O.
 • Zemlja porekla: Kina
DrTechno VB d.o.o. Sva prava zadržana.