Bosch Unlimited 7 ProHygienic Aqua

Uživajte u usisavanju uz maksimalnu snagu i neograničenu fleksibilnost


Više ne morate birati između snage i fleksibilnosti usisivača. Zaboravite i na dodatne mopove za čišćenje. Sada sve što vam je potrebno možete naći u jednom uređaju. Sa ovim usisivačem obrišite tvrde podove, usisajte tepihe, očistite i teško dostupna mesta jednostavnom zamenom nastavaka. Čišćenje sa ovim usisivačem je 100% zabavno.

Napravite pauzu, usisivač će vas sačekati

Slobodno naslonite svoj novi Unlimited 7 ProHygienic Aqua  na ivicu nameštaja, jer će uz pomoć kopče EasyParking tu ostati dok ne odlučite da je vreme za nastavak usisavanja. 

 

 

Usisivač koji prati vaš tempo

Bosch Unlimited 7 ProHygienic Aqua se lako kreće kada se vi krećete, i stoji samostalno kada je to potrebno. Koristite ručni usisivač, dok cev i četka stoje samostalno sa strane čekajući da ih ponovo povežete. 

Transformišite svoj usisivač jednim pokretom noge

Pređite sa usisavanja poda na usisavanje nameštaja bez savijanja i neka vam jedna ruka uvek bude slobodna.  

Savijanje pod pravim uglom, za prave rezultate

Novi integrisani spoj u cevi omogućava lako čišćenje površina ispod niskog nameštaja i na mestima koje je teško dohvatiti. Usisivač se savija do ugla od 90°, da vi to ne biste morali. 

Sinonim za vrhunsko 2-u-1 čišćenje

2u1 DynamicAqua Mop kombinuje snažan usisni kanal sa dva jastučića za čišćenje od mikrovlakana. Automatski sistem za doziranje vode omogućava izuzetnu efikasnost, smanjuje vreme potrebno za čišćenje i obezbeđuje izuzetne rezultate. DynamicAqua Mop je sinonim za vrhunsko 2-u-1 čišćenje koje profesionalno kombinuje brzinu i temeljnost.


 

Nov način rada


Zahvaljujući kombinovanoj snazi motora Bosch TurboSpin sa desetogodišnjom garancijom, bateriji od 3 Ah „Power for all“, četki DynamicPower i DinamicAqua mop inteligentnim režimima snage, Bosch Unlimited 7 vam daje moć da savladate velike izazove čišćenja.

 


DrTechno VB d.o.o. Sva prava zadržana.