Bagat MAŠINA ZA ŠIVENJE Overclock PRO LOCK 1000

MP cena: 66.654,00  RSD Ušteda: 6.664,00  RSD
59.990,00  RSD *Za gotovinsko plaćanje i online kupovinu
Prodaja na rate bez kamate Rata: 2.777,25  RSD
  • Kreditne kartice banke Intesa na 24 rate bez kamate (Visa, Master Card)

*Za više informacija o načinima plaćanja, saznajte ovde.

Obaveštenje Proizvod je dostupan samo u maloprodajnim objektima i ne može se kupiti putem interneta.
Proizvod je dostupan za porudžbinu.
SKU
7640105925100

Proizvođač: Bagat
Model: Overclock PRO LOCK 1000
Opis:
Najbolja profesionalna Bagat overlock mašina za šivenje.
Jedina Bagat Overlock mašina za šivenje dizajnirana posebno za profesionalce.
Bagat Pro Lock 1000 je revolucionarna overlock mašina koja će vas ostaviti bez daha. Sa svojom sposobnošću da rukuje sa 2, 3 i 4 navoja, ova mašina je vrhunski izbor za sve vrste materijala. Bez obzira da li radite sa mekanim trikotažama ili težim materijalima poput farmerki, Bagat Pro Lock 1000 će briljirati u svakom trenutku.

Savršena kombinacija izdržljivosti, jednostavnost korišćenja i tišina
Kada je u pitanju izdržljivost, Bagat Pro Lock 1000 je neuporediva. Izrađena od visokokvalitetnih materijala, ova mašina će vas pratiti dugi niz godina bez gubitka performansi. Sa minimalnim vibracijama i izuzetnom tihoćom pri šivenju, možete raditi bez ometanja i bezbrižno se posvetiti svojim šivaćim projektima.

Sve u jednom od funkcija za efikasno šivenje
Bagat Pro Lock 1000 je prava mašina za multitasking. Sa svojom sposobnošću da istovremeno seče, rubi i šije tkaninu, ovaj overlock će vam omogućiti da završite svoje projekte brže nego ikad pre. Sa brzinom od do 1.300 uboda u minuti, ova mašina će efikasno upravljati svakim šavom, donoseći vam profesionalne rezultate bez napora.

Korak ispred sa Bagat Pro Lock 1000
Bagat Pro Lock 1000 je kruna Bagat inovacije i stručnosti. Bez premca u svojoj klasi, ova mašina pruža vrhunsko iskustvo šivenja za profesionalce koji žele samo najbolje. Sa svojom svestranom funkcionalnošću i intuitivnim upravljanjem, Bagat Pro Lock 1000 će vas inspirisati da premašite svoje granice i stvarate predivne šavove koji će vas oduševiti.
Neka Bagat Pro Lock 1000 postane vaš verni partner u svetu šivenja. Sa svojim vrhunskim performansama, izdržljivošću i jednostavnošću korišćenja, ova mašina će vas oduševiti i pružiti vam šivaće iskustvo koje ćete zauvek pamtiti.

Višestruki šavovi za različite potrebe
Bagat Pro Lock 1000 nudi 12 različitih vrsta šavova, omogućavajući vam da izaberete pravi šav za svaku vrstu projekta. Bez obzira da li vam je potreban završni šav, ukrasni šav ili rubni šav, ova mašina će vam pružiti širok spektar mogućnosti za kreativno šivenje.

Prilagodljivost za sve materijale
Bez obzira na to da li šijete pamuk, svilu ili farmerke, Bagat Pro Lock 1000 će se izboriti sa svim materijalima. Sa podesivom dužinom i širinom boda, kao i podesivim diferencijalnim transportom, možete prilagoditi postavke mašine kako bi se postigao savršen šav na svakom materijalu.

Specifikacije
Broj programa šivenja: 12 vrsta šavova
Seče, rubi. šije: Da
Podesiva dužina uboda: Da, diferencijalni transport za ujednačene šavove
Šivanje unazad: Da
Max. brzina: 1300 uboda/minuti
Zaštita od preopterećenja: Da
Snaga motora: Euismod
Dodatna oprema:
4k čep za držač navoja, 4k mrežica za konac, 4k držač konca, pinceta, odvijač 2k, taster, četka za čišćenje, set igala, pretvarač za izradu ravnog šava, pokretna noga za sečenje tkanine, fioka za otpad, meki povez, torba sa priborom

  • Uvoznik: Tilt robotics d.o.o.
  • Zemlja porekla: Kina
DrTechno VB d.o.o. Sva prava zadržana.